Otvorene su prijave za trening stručnjaka Detekcija, prevencija i intervencija u sklopu projekta SIC-CRO u Zagrebu

2 days ago 26
sic nasl

Centar za nestalu i zlostavljanu djecu organizira trening stručnjaka pod nazivom “Prevencija, detekcija i intervencija – metode rada za stručnjake koji se suočavaju s online nasiljem i rizikom eksploatacije djece i mladih”.

Trening će se održati 4. listopada 2024. u Hotelu Dubrovnik, Zagreb, s početkom u 09:30 sati i trajat će do 15:00 sati.

Ovaj trening namijenjen je stručnjacima koji u svom svakodnevnom radu susreću djecu i mlade izložene online nasilju i rizicima eksploatacije. Teme treninga uključuju metode rada usmjerene na prevenciju, detekciju i intervenciju u slučajevima online zlostavljanja, s ciljem pružanja konkretnih alata za suočavanje s ovim izazovima. Program uključuje predavanja na hrvatskom i engleskom jeziku, a sudjelovanje je prijavljeno relevantnim komorama.

Trening je posebno namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima, djelatnicima ustanova socijalne skrbi te stručnjacima iz srodnih pomagačkih struka.

Sudjelovanje je besplatno, ali je broj mjesta ograničen na 60 sudionika, stoga je potrebno evidentirati svoju prisutnost ispunjavanjem prijavnog obrasca. Prijave se zaključuju po popunjavanju kapaciteta, a najkasnije do 30. rujna 2024..

Read Entire Article