Centar osvojio visoko 2. mjesto na dodjeli Project Management Awards nagrada

5 months ago 137
Web Cover 1170x540

Za sam kraj ove godine, iz Centra stižu predivne vijesti!

Na ovogodišnjoj dodjeli nagrada Project Management Awards u organizaciji IPMA Hrvatska – Croatian Association for Project Management koja se održala 19. prosinca, Centar za nestalu i zlostavljanu djecu osvojio je 2. mjesto u kategoriji za najbolji projekt godine. Ovo je bila jedinstvena prilika za Centar da odmjeri snage u troboju s projektima koji su zaista gigantski, poput izgradnje Pelješkog mosta i uvođenja Eura.

Centar se zahvaljuje organizatorima IPMA Hrvatska – Croatian Association for Project Management na prepoznavanju rada i truda koji Centar ulaže svakodnevno u radu s djecom i kroz raspoložive kapacitete. Kao jedinstvena organizacija u regiji koja djeluje u pet hrvatskih županija i svakodnevno radi s više od 100 djece te zapošljava više od 20 stručnjaka, projekt izgradnje zgrade ovog Centra u Višnjevcu u okviru projekta “Legosi u Centru – mjesto za nas!” kruna je djelovanja naše 17-godišnje organizacije.

Naša zgrada je u ovoj kategoriji konkurirala projektima izgradnje Pelješkog mosta i uvođenja Eura, a priznanje je odnio projekt Cestovne povezanosti s južnom Dalmacijom. Ovo 2. mjesto za nas je jedno od najljepših priznanja za ovu godinu, potvrda da smo na pravom putu i dodatni poticaj da idemo dalje i više.

Hvala vam na podršci i zajedničkom putovanju kroz projekte koji mijenjaju živote. Nastavljamo s predanošću i radujemo se novim izazovima u godini koja dolazi.

Read Entire Article